Medborgare! Några råa synpunkter.

För det första: Vårt land är illa ute. På grund av en  okunnig regering och även riksdag för den delen, så har vi inte längre grepp om vår ekonomi. Vi har för höga utgifter i förhållande till skatteunderlaget. Vi lånar oerhört stora penningbelopp.

För det andra: På grund av ovanstående kan inte våra myndigheter sköta sina uppgifter. Jag tänker på migrationsverket,   socialstyrelsen , skolverket, Polisen mfl. Det blir stora vakanser mm.

För det tredje:Vi har erbjudit 318000 människor någon form av uppehållstillstånd i vårt land tiden 2013-2016. Dessutom, under vecka 33 sökte 535 personer asyl i Sverige. Det kommer ungefär lika många människor varje vecka. Hur skall detta sluta?

För det fjärde: Hur bemöts vi av alla dessa människor, om vi ser det i stort. Illa skulle jag vilja säga. Deras tacksamhet för vår hjälp och vänliga tillmötesgående är ringa. Vi bemöts med anlagda bränder, våldtäkter på kvinnor, mord på barn och vuxna, knarklangning mm. Det vill säga en grov kriminialitet

Vi måste ta tag i det som håller på att hända i vår kultur. Vi kan inte visa den flathet vi hittills visat.Förklara undantagstillstånd i besvärliga områden. Ta in militär personal (exvis hemvärn) att upprätthålla ordningen och hjälpa polisen, som är överbelastad. Kriminella skall utvisas eller fängslas. Minska på kravet av bevisb- ördan (jfr undantagstillstånd ). Föräldrar till invandrarbarn under 18 år skall upplysas om sina skyldigheter enligt förädlrabalken. Dagens invandring måste stoppas vi orkar inte mer.

Vi måste utreda huruvida vår tidigare statsminister Reinfeldt har brutit mot svensk grundlag när han tillät den här massiva invandringen tillsammans med miljöpartiet.  Är han skyldig skall han åtalas och straffas. En statsministers uppgift är att värna om i det här fallet det svenska folket i första hand.

Många svenska urinvånare har kommit i kläm på grund av den massiva invandringen. Det är pensionärer, skolbarn, sjuka, hemlösa och människor beroende av socialhjälp, bostadslösa, arbetslösa. Reinfeldt skall stå till svars för detta anser jag. Tillkommer att människors boendemiljö är på många håll förstörd på grund av vissa invandrares uppträdande.

Till sist: Jag har upplevt en mycket otrevlig sak i dagarna. Jag har fått en sommargranne (invandrare sannolikt islamist), som efter vårt  påpekande om  att allemansrätten inte gäller att plocka bär på privat tomt säger, att det bryr jag mig inte om. Vidare säger han, att snart har vi tagit över hela Sverige i alla fall. Något att fundera på, eller hur?

Medborgare! Vi står inför allvarliga avgöranden.

 

10 reaktion på “Medborgare! Några råa synpunkter.

  • Ja visst . Vi måste bestämma hur vi skall ta tag i de stora frågorna.
   Stoppa fortsatt invandring
   Ge polisen möjlighet att ingripa och beivra buset.
   Tala om för föräldrarna vad som gäller. De har ett ansvar i föräldrabalken
   Det är inte klan ledaren som bestämmar.
   Ta tag i klanverksamheten. Frågan är om den kan accepteras,då den inte accepterar ordningen i vårt samhälle.

   Björn F

 1. Så sant som det är sagt, kul att någon bryr sig om Sveriges överlevnad, Reinfeldt är ju början till problemet när han gick i sägn med MP och dom e ju nästan utraderade idag men försent skal den kloke vakna

  • Reinfeldt har uppträtt synnerligen oansvarig vad gäller invandrarfrågan.
   Han bör enligt min mening åtalas .Han har brutit mot grundlagen,(regeringsformen 1.a kapitlet andra paragrafen ) när den stora invandringen beslöts utan att ta hänsyn till svenska folkets vilja. Han har helt bortsett i från sin huvuduppgift. Den ä att värna omr svenska folket. Utred och bestraffa.

   Björn F

 2. Hej! Mycket bra skrivet, du beskriver det som det verkligen är! Vi är många som håller med dig. En sak som jag förstod direkt var att det skulle bli bråk på asylboenden då de blandar muslimer med kristna. Med vänlig hälsning, lennarth

  • Ja ,problemen som migrationsverket ansvarar för är många och stora. Vi hanterar dessa händelserna så handfallet. Dessutom tycker vi att det är så synd om alla och det är det inte. De har själva sökt sig till vårt land och de får lov att rätta efter vad som gäller i Sverige annars kan de fara hemåt. Vi har inte tid eller möjlighet att lösa alla skitproblem, som inträffar. Utan vi måste hålla os till de stora problemen och lösa dem. Migrationsverket tror jag varahelt överbelastat.

   Beträffande kristna och muslimers inbördes förhållande är det bara att meddela dem att i Sverige råder religionsfrihet och vi är ett sekulerat samhälle om folk inte rättar sig efter detta kommer de att utvisas.

   Björn F

 3. Dessvärre har du helt rätt i inlägget. Landets ledning och de berörda myndighetscheferna lider av en extrem form av strutsmentalitet och förnekar att problemen måste hanteras på annat sätt än tidigare. Undantagslagar och militära lösningar kan vara ett sätt, förutsatt att finns någon militär att skicka ut!
  Invandrare, som jag själv är, har sett den kravlöshet och flathet mot immigranter som brett ut sig i samhället under lång tid, det är nu dags för svenskarna att göra samma upptäkt.

 4. Peter
  Ja, jag är helt förtvivlad av vad som håller på att hända i vårt land. I natt var det Bilbränder och bus på gång igen jag tror det var i Södertälje. Ingen gripen. Märkligt
  att polisen inte har gripet någon. Polisen måste få¨ tillstånd att ta i med hårdhanskarna. Svensk lag kan inte gälla i dessa sammanhang. Missdådarna skall gripas och utvisas direkt andra till varnagel och rättelse. Hela frågan vilar på beslut hos regeringen.
  Jag anser också att det är dags att byta ut polisens chef. Välj någon riktigt handlingskraftig man eller kvinna. Nuvarande chef tycker jag vara helt kass.
  Björn F

  • Hej Göran

   Tack för din komplimang. Det mycket allvarliga är , att våra politiker har så dålig insikt om vår situation.

   Ber om ursäkt för sent svar Björn F

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>