Om Björn F

 Jag heter Björn. Här kommer Du ibland kunna läsa mina synpunkter på lite av varje, som händer i vår omvärld. Jag anser mig tillhöra kategorin ”de vanliga” människorna med sunt förnuft. Internet har givit just oss en möjlighet att tycka till inte endast vid köksbordet eller i den närmaste kamratkretsen. Jag tror på direktdemokrati och att göra sin röst hörd. Det är naturligtvis så att Du inte alltid håller med mig om vad jag skriver.

 

Därför, kommentera gärna….

 

Björn F

 

MVH

Björn F

 

Regler för inlägg i bloggen

Kommentatorn ansvarar själv för sina inlägg. Inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande och inlägg som är utanför ämnet, tas bort.

Blogginnehavaren förbehåller sig dessutom rätten att i varje enskilt fall bedöma huruvida ett inlägg ska tas bort, även om det inte faller under någon av reglerna ovan.